Cartea "Cântece și jocuri din folclorul copiilor", lansată astăzi la Colegiul Mihai Eminescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii sunt invitați astăzi în sala festivă a Colegiului Național "Mihai Eminescu", de la ora 14.00, la lansarea cărţii "Cântece şi jocuri din folclorul copiilor".

Lucrarea a fost tipărită în cadrul proiectului "Tradiție și școală", implementat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Bihor şi finanţat de Consiliul Judeţean Bihor.

Totodată, elevii de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga", din clasele I - XI, vor prezenta un spectacol folcloric, organizat şi coordonat de profesorul Luca Adriana. Elevii au urmat cursuri gratuite de dans popular în cadrul proiectului „Folclorul înnobilează omul". Proiect finanţat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein şi Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European (SEE), proiect câştigat de Asociaţia Ex Nobili Officio.  Proiectul face parte din programul Fondului ONG în România, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile şi partenerul său, Fondul de Dezvoltare a Euroregiunii Carpatice.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite