Caravana TIFF aduce filme spectaculoase pentru cinefilii orădeni la Cinema Libertatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caravana Filmelor TIF a ajuns, ieri, la Cinematograful Libertatea din Oradea. Până mâine orădenii pot urmări câteva dintre cele mai apreciate filme prezentate la Festivalul Internaţional de Film Transilvania de la Cluj-Napoca. În cadrul primei proiecţii a rulat filmul "127 de ore", regizat de Danny Boyle.

Orădenii au ocazia, în acest sfrşit de săptămână, să vadă filme premiate sau cu un succes mare de public, mai ales că nu toţi reuşesc să ajungă la Cluj-Napoca pentru a vedea programul de filme de lungmetraj pe care îl oferă Festivalul Internaţional de Film Transilvania. „Ideea acestei caravane este de a readuce publicul în sălile de cinema", a spus Paul Pintea, de la Asociaţia Metrion Oradea, coorganizator al evenimentului. Astăzi, primul film care va rula în cadrul caravanei este animaţia „Iluzionistul" , în regia lui Sylvain Chomet, care va începe la ora 16.00. De la ora 18.00, urmează „Muntele roşu", în regia lui Nikola Lezaic, iar de la ora 21.00 - „Miss Kicki", în regia lui Hakon Liu, cu Pernilla August, Ludwig Palmell, Huang He River, Britta Andersson şi Eric Tsang.

Mâine, de la ora 16.00, orădenii pot viziona filmul românesc „Ursul", în regia lui Dan Chişu, cu Şerban Pavlu, Mihai Constantin, Magda Catone, Claudiu Bleonţ, Cosmin Seleşi, în timp ce de la ora 18.00, va debuta filmul „O lume albă, albă"  , în regia lui Oleg Novkovic, cu Uliks Fehmiu, Hana Selimovic, Nebojsa Glogovac, Jasna Duricic, Boris Isakovic, Milica Mihajlovic.Caravana se va încheia la Oradea cu filmul „Eu sunt dragostea" în regia lui Luca Guadagnino, cu Tilda Swinton, Flavio Parenti, Edoardo Gabbriellini, Alba Rohrwacher, Pippo Delbono, care va putea fi vizionat de la ora 21.00. Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei pentru fiecare film.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite