Oradea: Oana Lianu a concertat la Festivalul Cântecului Popular Românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Lianu a reprezentat Oradea la ediția a XVI-a a Festivalului Cântecului Popular Românesc „Maria Lătărețu”, în calitatea de membru al juriului dar și printr-un spectacol de zile mari.

Recitalul artistei a fost transmis în direct joi seară, de către canalul național de televiziune TVR 3. Preşedinta juriului a fost Mărioara Murărescu. „Prințesa naiului” i-a cucerit pe gorjenii care au ovaţionat-o minute în şir, cu atât mai mult cu cât artista este olteancă dinspre tată, Ion Lianu fiind originar din comuna Crasna, Gorj. “M-am simţit la Târgu-Jiu acasă, iar faptul de a cânta alături de tatăl meu este întotdeauna o mare sărbătoare”, spune conf. univ. dr. Oana Lianu.

Program încărcat
La 27 noiembrie naista va participa la Romexpo Bucureşti, în cadrul lansării de către Asociaţia culturală Libris Braşov a CD-urilor „Colinde şi Cântece din Ardeal”.  La 28 noiembrie, Oana Lianu va cânta la Centrul Cultural "Ion Manu" Otopeni iar apoi, la 20 decembrie, la Sala Radio Bucureşti. Pentru orădeni artista va concerta tot în luna decembrie, în concertele prilejuite de sărbătoarea Crăciunului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite