Campionatul European de Baschet începe la Sala Antonio Alexe din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Sporturilor găzduişte, începând de azi ,Campionatul European de Baschet. În ultimele săptămâni locaţia a fost supusă unor reparaţii, tocmai pentru a putea găzdui în condiţii cât mai bune desfăşurarea acestei întreceri sportive.

La Arena Antonio Alexe au fost executate reparaţii capitale la faţadă, reparaţii curente la vestiarele sportivilor şi ale personalului administrativ, lucrări de modernizare a instalaţiilor electrice, inclusiv montarea unui grup electrogen propriu.Totodată au avut loc lucrări de refacere a racordului electric, dar şi lucrări de proiectare şi execuţie a instalaţiei de climatizare. Valoarea totală a acestora este de peste  1.000.000 de lei.

„Reparaţiile capitale la faţadă sunt mometan în curs de desfăşurare, proiectul de reabilitare cuprinzând lucrări de înlocuire a tâmplăriei metalice cu tâmplărie din aluminiu cu geam termopan şi repararea spaleţilor. Se doreşte repararea zonelor degradate ale faţadei, cu respectarea arhitecturii şi a materialelor din care este realizată faţada, ca aspect şi culoare, curăţarea zonelor vopsite cu grafitti şi curăţarea în totalitate a faţadei prin spălare ori sablare, dar şi repararea scărilor laterale şi placarea acestora cu gresie" a precizat Mirela Macra, consilier în cadrul Biroului de Comunicare al Primăriei Oradea.

Oradea va găzdui începând de azi şi până pe 14 august Campionatul european de baschet feminin. La recepţia lucrărilor care a avut loc ieri, alături de priumarul Ilie Bolojan, a fost prezentă şi Carmen Tocală, preşedinta Federaţiei Române de Baschet. „Oradea a meritat să organizeze acest campionat, pentru că este un oraş, care a arătat în ultimii cinci ani că baschetul s-a dezvoltat. Turneul final al campionatului naţional de junioare e o competiţie majoră. Aici vor fi prezenţi preşedinţii unora dintre cele mai importante federaţii naţionale, cum ar fi cea din Franţa, Turcia, Spania şi nu numai. Ne aşteptăm la o desfăşurare cât mai bună a meciurilor cu atât mai mult cu cât s-au terminat lucrările de reparaţie la Sala Sporturilor Antonio Alexe", a spus Carmen Topală.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite