Campanie de sărbători pentru a ajuta pisicile și câinii fără stăpân din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În preajma Sărbătorilor de Paşti, orădenii pot dona hrană pentru animalele fără stăpân la Era Park. Mâncarea strânsă în urma campaniei care ia startul sâmbătă dimineață va fi donată animalelor care trăiesc în adăposturile orădene.

Asociaţiile Prietenii Pisicilor şi SOS Dogs, împreună cu Animalutul.ro, vă invită sâmbătă 16 aprilie la un eveniment dedicat animalelor fără stăpân din Oradea. Strangerea de hrană pentru animale va avea loc în Era Shopping Park, începând cu ora 10 a dimineţii.

Scopul campaniei este de a le asigura hrană câinilor şi pisicilor din cele două adăposturi orădene.

Centrul "SOS Dogs Oradea" numără deja peste 400 de câini, iar centrul de adopţii pisici "Prietenii Pisicilor" a reuşit să plaseze nenumărate pisici spre adopţie, însă situaţia e departe de a fi soluţionată. Voluntarii asociatiei au intervenit în cazuri unde pisicile stăteau înghesuite în spaţii mici, le-au vaccinat, deparazitat şi le îngrijesc până când vor fi adoptate. Cea mai mare problemă rămâne cea a hranei pentru animale.

Orădenii pot dona orice, de la conserve la pături, saci de nisip pentru pisici sau vitaminte.

Este binevenit orice ajutor din partea voastră: o conservă, o pătură, un sac de nisip pentru pisici sau vitamine. Sunt lucruri care nu costă mult, dar care fac atât de mult diferenţa în viaţa unui animal fără stăpân.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite