Campania „Mă creşte singură", un apel către orădenii generoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii generoşi au aocazia să doneze pentru familiile monoparentale
Orădenii generoşi au aocazia să doneze pentru familiile monoparentale

Centrul comercial Lotus Center întinde o mână de ajutor mamelor singure, pentru al treilea an consecutiv. În data de 16 noiembrie a început cea de-a treia ediţie a companiei umanitare „Mă creşte singură".

Lotus  Center, fundaţia Pro Valoare, împreună cu un lider de autoturisme strâng bani pentru sprijinirea financiară a mai a multor familii monoparentale. „Până pe 29 noiembrie, zilnic , între orele 8 - 12, orădencele care se află în situaţia de a-și crește singure copiii se pot înscrie la Biroul de Informaţii din Lotus Center", explică Beatrice Szuhai, din partea Lotus Center.

Condiţii de participare

Acestea trebuie să aibă domiciliul stabil în Oradea, o copie a buletinului sau a cărții de identitate, copia certificatului de naştere al copilului cu vârsta maximă de 6 ani împliniţi, cu condiţia să fie preşcolari, adeverinţa înscrierii copilului într-o creşă sau grădiniţă, dar şi un act care să dovedească starea civilă a mămici. 

Suflete generoase

Donaţiile pot fi făcute de oricine, iar pe data de 2 decembrie va avea loc o strângere de fonduri, la care orădenii se pot înscrie sunând la 0259/436.022. Ca să dea un exemplu de generozitate, organizatorii au dat deja 50.000 de lei care vor fi direcţionaţi mamelor singure.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite