Oradea: Camere cu prinţese şi zmei pentru micuţi (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Camere cu prinţese şi zmei pentru micuţi (GALERIE FOTO)
Oradea: Camere cu prinţese şi zmei pentru micuţi (GALERIE FOTO)

Personajele din poveşti şi desenele animate se mută din lumea cărţilor pe pereţii camerelor copiilor. Părinţii apelează la artişti pentru pictarea zidurilor cu personaje de basm. Preţul minim pentru o cameră artistică este de 150 de euro.

O nouă modă le dă ocazia părinţilor din Oradea să transforme camerele copiilor lor în veritabile tărâmuri de basm, prin pictarea pereţilor cu personaje celebre din lumea poveştilor şi a desenelor animate.
Dacă nu îşi permit să cheltuie prea mulţi bani, decorarea pereţilor îi poate costa doar 150 de euro. Acesta este cel mai mic preţ pentru care Ştefan Postol, un artist care s-a reprofilat pe pictarea camerelor copiilor, se angajează să dea o nouă viaţă unor încăperi altfel banale. Pentru pretenţioşii care vor picturi detaliate, în toată casa sau în centre de divertisment pentru copii, cerul e limita. Criză sau nu, Ştefan Postol spune că numărul clienţilor este în continuă creştere. Orădeanul povesteşte că temele cerute de părinţi sau proprietari sunt dintre cele mai năstruşnice. Ultimul exemplu în acest sens este un porcuşor roşu înaripat, plutind printre nori albaştri.

Viaţa în roz
Dorina Opriş este tânăra mamă a unei fetiţe de patru ani, pe nume Bianca. Fiindcă micuţa iubeşte culoarea roz şi păpuşile Barbie, mama sa a a apelat la un designer, care a pictat pereţii cu motive specifice. „Pentru ca totul să semene cu camera unei păpuşi, am adaptat şi lenjeria de pat la această temă”, a spus Opriş.
Pentru cei care nu vor să apeleze la pictori pentru decorarea pereţilor, există posibilitatea tapetului imprimat cu desene şi personaje de basm. „La noi, tapetul din colecţia Disney costă 85 de lei rola. Pentru o cameră de 12 mp ajung trei role”, a declarat Monica Tapaszi, reprezentanta magazinului Tapetcenter din Oradea.

Transformarea camerei nu e un lux
Ştefan Postol spune că cei mai mulţi dintre clienţii săi sunt mame însărcinate sau persoane care au devenit părinţi recent, care se pregătesc de botez. „Sunt părinţi tineri, deschişi, cu atitudine pozitivă. Financiar se încadrează în clasa medie”, a spus Ştefan Postol. Printre cele mai solicitate personaje desenate se numără Mica Sirenă şi Bambi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite