Oradea: Camera tânărului care a salvat trei vieţi a fost îndoliată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Camera tânărului care a salvat trei vieţi a fost îndoliată
Oradea: Camera tânărului care a salvat trei vieţi a fost îndoliată

Tânărul de doar 23 de ani ar fi trebuit să ajungă acasă în vizită, dar acum familia îl primeşte într-un sicriu.

Citeşte despre transplantul care a salvat trei vieţi:

SPECIAL/Cum a salvat trei vieţi moartea unui tânăr de 22 de ani

Bunica şi mama lui Călin îl aşteptau la fiecare două săptămâni să le viziteze, de când a plecat la muncă. Se pregăteau pentru vizita lui şi în această săptămână. Însă niciuna nu şi-a închipuit că îl vor aştepta ca să-l înmormânteze.



„Acuma sâmbătă trebuia să vină acasă, chiar am vorbit cu mama lui că n-o mai fost acasă de o lună. I-am trimis săptămâna trecută nişte pui să aibă ce mânca până vine. Acuma îl aştept cu masa pentru sicriu, pregătită la el în cameră”, a spus bunica tânărului, Maria Iancu.



Telefon în aşteptare

De când era plecat la muncă, tânărul obişnuia să-şi sune mama zilnic după ce ieşea de la muncă, pentru a se asigură că îi este bine. În ziua accidentului tânărul n-a mai sunat. „Mi-a zis mama lui că nu a sunat-o, şi-a făcut griji”, povesteşte bunica. Maria Iancu plânge într-una când povesteşte de Călin.



Tânărul a lucrat la Oradea până când s-a îmbolnăvit mama lui şi s-a întors acasă să o îngrijească. De puţin timp s-a angajat la o firmă de construcţii, pentru a câştiga un salariu mai bun. Însă el aştepta cu nerăbdare să plece în Germania, la unchiul său, care i-a promis un loc de muncă acolo.

Pălinca de nuntă, dusă la înmormântare


Călin urma să împlinească 23 de ani la 6 decembrie şi cu toate că nu avea o prietenă, mama lui a cules prune, în urmă cu o săptămână şi a făcut pălincă, pentru când se va hotărî băiatul să se însoare.



„Uitaţi acuma la ce o să o folosească, la înmormântarea lui. Foarte mare tragedie”, spune Angela Ban, mătuşa tânărului. Călin Iancu va fi înmormântat luni în Dumbrava, satul lui natal.

image
image
image
image
image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite