Cămătarul orădean Marius Ilie Gabor a fost reţinut şi încarcerat în Penitenciarul Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un cămătar orădean, urmărit naţional şi condamnat la şapte ani de închisoare, a fost depistat de poliţiştii bihoreni. Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie dus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Oradea.

Cămătarul orădean Marius Ilie Gabor, (48 ani) a fost reţinut de către poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale  în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Bihor pe G.M.I., de 48 de ani. Orădeanul era dat în urmărire naţională.

Tribunalul Sibiu a emis faţă de acesta un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 7 ani închisoare pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, constituirea unui grup infracţional organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Gabor  alături de alţi cunoscuţi racolau persoane, în special bătrâni singuri, care erau răpiţi şi imobilizaţi în zone izolate, alţii intoxicaţi cu alcool sau calmante, pentru a încheia contracte prin care renunţau la imobilele deţinute în proprietate. Acestea erau vândute, în tot acest timp proprietari erau sechestraţi în zone izoltate, neexistând posibilitatea să comunice cu cei din exterior.  

"Cel în cauză urmează a fi încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Oradea pentru executarea pedepsei la care a fost condamnaŢ, a afirmat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite