Călin Vesa șef, peste vama din Nord-Vest țării: "Nu toți vameșii sunt corupți, nu trebuie generalizat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Vesa, directorul executiv al Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Cluj și șeful Nicoletei Dobrescu, angajatul vamal care se presupune că a dat mită 130.000 de euro, spune că nu este cazul să se generalizeze atunci când sunt descoperite astfel de cazuri.

Întrebat ce știe despre cazul angajatei de la Satu-Mare aflate în subordinea lui, Călin Vesa a ținut să sublinieze că este în concediu și nu are foarte multe informații, decât ce a aflat prin telefon. El a spus însă că nu este cazul să se pună aceeași etichetă tuturor lucrărilor vamali, doar pentru că unul este suspectat de mită. "Nu consider că toți lucrătorii vamali trebuie priviți într-un anume fel dacă se întâmplă astfel de fapte. Nu putem generaliza, este vorba de cazuri izolate și este de preferat să rămână așa", a spus Călin Vesa cu referire la cazul Nicoletei Dobrescu.
Mai mult, el spune că informațiile de până acum sunt simple speculații. "Speculațiile sunt multe, faptele reale sunt cele de pe hârtie", a mai precizat Vesa, când a fost întrebat ce crede despre suma care se presupune că a fost dată drept mită de lucrătorul vamal de la Satu-Mare, pentru a ajunge șef al Biroului Vamal Halmeu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite