Cadouri speciale de 1 Iunie. 200 de câini comunitari aşteaptă să fie adoptaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câini pentru adopție
Câini pentru adopție

Dacă nu ştiţi ce cadou să le faceţi copiilor de 1 iunie, SOS Dogs vă vine în ajutor. Iubitorii de animale sunt aşteptaţi, astăzi şi mâine, la un nou târg de adopţii a câinilor comunitari. Târgul va avea loc în Parcul Liniştii, într-un loc special amenajat pentru patrupede.

Primăria Oradea şi fundaţia SOS Dogs organizează un nou târg de adopţii a câinilor comunitari. Orădenii care doresc un animal de companie sunt aşteptaţi în Parcul Liniştii, între orele 10.30-17.00

Iubitorii de animale putea adopta 200, cel mai tânăr având  5 luni. Toţi câinii sunt sterilizaţi, vaccinaţi, deparazitaţi şi cu carnetul de sănătate la zi.

Atracţiile adăpostului SOS Dogs de pe str. Coriolan Hora sunt reprezentate de un frumos dalmaţian, un golden retriever şi un ciobănesc de berna."Cei care doresc să adopte un animal trebuie să se prezinte cu cartea de identitate. Câinii adoptaţi vor beneficia de consultaţii gratuite şi tratamente medicale la preţuri reduse, oferite de fundaţia SOS Dogs", a precizat Mirela Macra, consilier în cadrul Biroului de Comunicare.

Potrivit statisticilor Fundaţiei SOS Dogs s-au constatat abandonări frecvente de câini în zone precum: strada Ogorului - zona Metro, B-dul Ştefan cel Mare, Calea Clujului, zona Matei Corvin, mulţi dintre aceştia fiind de rasă.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite