Cadouri din insula Jersey, pentru orădenii care nu au ce pune pe masă de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orădenii vor primi ajutoare din Marea Britanie
Orădenii vor primi ajutoare din Marea Britanie

Orădenii nevoiași, pensionari și familii monoparentale, primesc săptămâna aceasta cadouri de Crăciun, din partea unor britanici din insula Jersey. De la șampoane, detergenți, așternuturi de pat, la pahare, ochelari sau farfurii, toate le vor fi oferite orădenilor, prin intermediul Fundației Încrederea.

Începând de astăzi, până joi, Fundația Încrederea distribuie mai multe produse, pentru a veni în   întâmpinarea persoanelor în vârstă care se confruntă cu probleme financiare. „Vrem să ajutăm cât mai multe persoane care întâmpină dificultăți și să schimbăm puțin viața acestor persoane, prin bunurile oferite. Aceste  produse  au fost donate de către  oamenii din insula Jersey, prin fundația Mustard Seed", a spus Radu Ioan, asistent social la Fundația Încrederea.

Condiții

Beneficiarii cadourilor pot fi persoanele singure, ale căror venituri nu depășesc 400 de lei pe lună. „Beneficiarii trebuie să aibă domiciliul în Oradea și să nu beneficieze de alt ajutor", a spus Radu Ioan.

Contact

Orădenii care vor să primească donațiile celor din insula Jersey pot contacta fundația la numerele de telefon 0359.304.094, 0745.875.354 sau 0765.341.665, pentru a se programa.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite