Cadavru decapitat, descoperit într-o pădure din Bihor. Capul victimei a fost găsit într-o pungă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macabra descoperire a fost făcută în pădure. FOTO: Arhivă
Macabra descoperire a fost făcută în pădure. FOTO: Arhivă

Un cadavru decapitat a fost găsit, joi, într-o pădure din apropierea orașului Beiuş, judeţul Bihor. Trupul era într-un sac de rafie, lângă care se afla o pungă în care era capul victimei. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un bărbat dispărut în decembrie.

Update 18.40 Potrivit anchetatorilor aflaţi la faţa locului, cadavrul găsit într-o pădure înspre Stâna de Valea avea o pungă înfășurată în zona capului, iar lângă cadavru se afla un sac. "Din primele cercetări pare să fie vorba despre un bărbat care a fost dat dispărut anul trecut", a spus Vasile Popa, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Anchetatorii nu se pot pronunţa deocamdată dacă este vorba despre o crimă. "Aşteptăm rezultatele autopsiei, pentru a ne putea pronunţa asupra cauzei decesului", a afirmat Alin Leucea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Un cadavru decapitat a fost descoperit, joi, într-o pădure situată la aproximativ 15 kilometri de municipiul Beiuş, înspre staţiunea Stâna de Vale, cadavrul fiind găsit într-un sac de rafie, lângă care se afla şi o pungă de nylon, în care era capul victimei. La faţa locului au ajuns procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Alin Leucea, şi un echipaj complex de poliţişti criminalişti, împreună cu şeful Poliţiei Bihor, comisarul şef Adrian Bucur, şi şeful Poliţiei Beiuş, comisarul Remus Indrei.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavrea, a declarat, pentru Mediafax, că din primele cercetări reiese că acest cadavru este al unui bărbat din Beiuş, Ioan Corb, dispărut de acasă în luna decembrie a anului trecut.

Lipsa bărbatului a fost anunţată imediat, iar investigaţiile făcute au relevat că, înainte cu câteva zile de dispariţie, acesta a avut altercaţii violente cu fiul său, din cauza afacerilor, motiv pentru care cazul dispariţiei a fost predat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, întrucât existau suspiciuni de omor.

În primele zile după dispariţia bărbatului, echipe de 30-40 de poliţişti au "periat" pădurile din apropiere, însă, potrivit unor surse judiciare, în lipsa cadavrului şi a unor probe care să confirme suspiciunile, cazul rămăsese nesoluţionat.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite