CSM Frigoconti țintește cea mai înaltă performanță a poloului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kadar Kalman crede că apărarea va decide calificarea
Kadar Kalman crede că apărarea va decide calificarea

Kadar Kalman, unul dintre cei mai buni apărători la nivel mondial, crede că CSM poate învinge echipa Spandau și să obțină calificarea în semifinalele Cupei LEN la polo.

"Cred că echipa noastră va avea puterea să învingă și să obțină o performanță care nu s-a mai atins din anii 90 încoace", a spus Florin Birta, directorul Clubului Sportiv Municipal Oradea. Poloiștii pregătiți de Cornel Gordan vor întâlni miercuri de la ora 18.15 echipa Spandau 04 Berlin, în manșa retur a sferturilor de finală ale Cupei LEN. "Este unul dintre meciurile importante din întreaga mea carieră. Trei goluri reprezintă un avantaj mare însă jucând acasă avem o șansă mare să ne califică. Personal simt că publicul îmi dă o forță interioară mult mai mare", a declarat Kadar Kalman, unul dintre cei mai buni apărători la nivel mondial.

Emoții cu arbitri

"Sperăm să le dăm o primă consistentă jucătorilor și asta înseamnă să ajungem în semifinale. Mi-aș fi dorit însă alți arbitri", a precizat Radu Coste, administratorul Frigoconti, principalul sponsor al echipei de polo. Partida de miercuri dintre CSM și Spandau va fi arbitrată de un cuplu din Italia și Turcia. "Doamna Cristina Taccini a arbitrat și pe vremea când jucam în campionatul din peninsulă. Contează foarte mult cine cu cine joacă. Spandau este un nume în poloul european. Eu sper însă că nu arbitrajul va decide rezultatul ci apărarea. Vom avea în față cel mai bun portar din lume, dar am exersat scheme noi", a adăugat Kadar.

Miercuri, CSM joacă pentru calificare

Partida dintre CSM și Friconti se va disputa în bazinul Ioan Alexandrescu, pe 3 februarie de la ora 18.15. "Biletul de intrare va costa 10 lei, iar pentru beneficiarii abonamentelor, accesul în bazin este gratuit", a spus Florin Birta.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite