Poloiștii de la CSM Frigo Conti Oradea au reușit să învingă astăzi Steaua Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

După ce ieri meciul dintre CSM Oradea şi Steaua Bucureşti a fost unul destul de echilibrat, scor final 11-6, astăzi echipa Stelei a pierdut la o diferenţă de 13 goluri. Meciul a fost de la bun început unul foarte reuşit pentru jucătorii de la CSM.

Acestora le-a ieşit aproape fiecare atac, nelăsându-le celorlalţi posibilitatea de a marca nici măcar un gol până în ultima repriză, când echipa gazdă şi-a trimis în apă doar rezervele.

Poloiştii orădeni au fost astăzi în formă maximă, ei au marcat gol după gol şi şi-au apărat poarta mai bine ca niciodată. Steliştii au făcut greşeli după greşeli de pe urma cărora au profitat gazdele. Aşadar în primele trei reprize tabela de marcaj arăta zero goluri pentru oaspeţi.

În repriza a patra, orădenii le-au dat steliştilor ocazia de a echilibra cât se mai putea diferenţa de opt goluri de pe tabela de margaj. Cu toate acestea oaspeţii au reuşit să marcheze doar un singur gol. Meciul s-a încheiat cu victoria clară a poloiştilor de la CSM Frigo Conti Oradea. Scor final 14-1.

„Astăzi făcut un joc foarte bun. Am reuşit să ne impunem şi ne-au ieşit aproape toate fazele. Am avut o apărare foarte bună, steliştii au reuşit să marcheze un singur gol în ultimul minut al ultimei reprize. Cu toate acestea Steaua rămâne una dintre principalele contracandidate la titlu. Diferenţa dintre noi nu este de 13 goluri ci de 5 -6", a declarat Cosmin Baidoc, căpitanul echipei CSM Frigo Conti Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite