CSM Oradea, cea mai tânără echipă de handbal din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handbaliştii orădeni se luptă să ajungă din nou în Liga Naţională
Handbaliştii orădeni se luptă să ajungă din nou în Liga Naţională

Handbalul, un sport spectaculos bazat pe precizia şi execuţia jucătorilor câştigă tot mai mulţi fani, nu neapărat şi jucători. Oradea se poate mândri cu cea mai tânără de seniori care evoluază în divizia A.

Cu toate că este un sport dur, de contact, handbalul este şi un sport spectaculos prin intermediul căruia sportivii învaţă cum să se lupte cu adversarul şi cum să iasă învingători. La Oradea se regăsesc două echipe de juniori, este vorba de Clubul Sportiv Municipal I şi II Oradea şi o echipă de seniori CSM Oradea. Atât echipele de juniori cât şi cea de seniori sunt doar la masculin. Echipa CMS Oradea seniori este o echipă formată în urmă cu doi ani fiind cea mai tânără echipă din ţară care activează în divizia A. Anul trecut a reuşit să promoveze în Liga Naţională, dar rezultatele nu tocmai bune pe care le-a obţinut a dus la retrogradarea ei. Cu toate acestea handbaliştii au încredere în forţa lor şi sunt pregătiţi să lupte pentru a promova din nou. „Antrenez o echipă tânără şi recunosc, la început mi-a fost greu să-mi înţeleg jucătorii.

Citeşte mai multe despre acest subiect, în noul număr al săptămânalului „ADS Oradea“, disponibil de joi la chioşcurile de ziare

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite