CRIMĂ Şi-a ucis nevasta aplicându-i 29 de lovituri de cuţit în zona gâtului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emeric Szabo şi-a ucis soţia
Emeric Szabo şi-a ucis soţia

Autorul crimei din cartierul Europa, din Oradea, este chiar soţul femeii. Acesta i-a aplicat victimei 29 de lovituri de cuţit în zona gâtului, motivându-şi gestul pe fondul unor neînţelegeri acute dintre cei doi.

Emeric Szabo (39 de ani) este autorul crimei din cartierul orădean Europa. El a recunoscut în faţa anchetatorilor că şi-a ucis soţia după ce i-a aplicat 29 de lovituri de cuţit în zona gâtului.  "Bărbatul şi-a recunoscut crima şi urmează să fie cercetat pentru omor cu consecinţe deosebit de grave, şi riscă închisoare între 15 şi 25 de ani ", ne-a spus procurorul Vasile Popa. Criminalul a fost audiat şi s-a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor de la Tribunal cu propunere de arestare preventivă.

Crima a avut loc în cursul nopţii, iar în jurul orei 04.00, Emeric Szabo a bătut în geamul unei vecine, care a sunat la 112. În primă fază, bărbatul le-a declarat anchetatorilor că mai mulţi indivizi au intrat în casă, l-au lovit , iar el a leşinat, după care, când s-a trezit, şi-a găsit soţia moartă ucisă şi plină de sânge, în dormitorul copiilor.

Emeric şi Eva au împreună doi copii de patru  respectiv opt ani. Aceştia nu se aflau acasă, fiind plecaţi în vacanţă la bunici.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite