CRIMĂ Procurorii bihoreni caută ucigaşul unei femei găsite moartă în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor caută ucigaşul unei femei de 83 ani, din Marghita.Trupul femeii a fost descoperit luni după-amiază de către fiica şi nepotul său. Procurorii fac cercetări la faţa locului, dar deocamdată nu au indicii care să-i ajute să stabilească un cerc de suspecţi.  

Potrivit informaţiilor primite de la Dorel Moţiu, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, în momentul de faţă se iau urme şi se fac cercetări. „Nu există indicii. Procurorul de caz este la faţa locului. Bine ar fi să-l prindem pe ucigaş, cât de repede”, a spus astăzi Dorel Moţiu. Se pare că motivul crimei a fost jaful şi că tragicul eveniment ar fi avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

Pe fereastră
Bătrâna a fost găsită moartă ieri după-amiază, de către fiica acesteia, care venise să o vadă, neliniştită că aceasta nu îi răspunsese la telefon, în weekend. Ajunsă în casa mamei, aceasta a găsit-o moartă, întinsă pe jos, cu trupul plin de lovituri. Fereastra casei era larg deschisă, fiind posibil ca ucigaşul să fi intrat pe acolo în casa bătrânei.

 

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite