CONCERT Latin loverul Pepe ajunge duminică, la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pepe - foto Facebook
Pepe - foto Facebook

Fanii artistului Pepe sunt aşteptaţI duminică, de la ora 18.00, la concert, la Era Park Oradea. Show-ul pregătit orădenilor va fi unul complet,  cu piese cunoscute dar şi cu melodii no. Totodată cei prezenţi vor avea parte de multe surprize.

Pepe promite  un show complet, cu piese cunoscute şi melodii noi, dar şi cu foarte multe surprize. Intrarea este gratuită pentru toţi vizitatorii centrului comercial. În deschiderea spectacolului, cei prezenţi se vor putea bucura de o reprezentaţie oferită de Lucian Oros, orădeanul care a concurat în finala Eurovision.

Vochere pentru 300 de orădence norocoase

Totodată, înaintea concertului va avea loc o prezentare de modă a celor mai noi tendiţe de primără-vară 2012, oferită de câteva dintre cele mai apreciate branduri de îmbrăcăminte din Oradea. În plus, 300 de orădence norocoase vor putea câştiga vouchere de cumpărături de 50 de lei.

Teatrul pentru copii continuă şi în acest weekend, la Era Park. Jack şi Vrejul de Fasole este piesa pentru copii care îi va bucura pe cei mici la sfârşit de săptămână. Spectacolul va avea loc mâine, începând cu ora 17:00, iar intrarea va fi gratuită.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite