Oradea: CAMPANIE Fii sportivul zilei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: CAMPANIE Fii sportivul zilei!
Oradea: CAMPANIE Fii sportivul zilei!

Adevărul de Seară împreună cu Clubul Sportiv CS Gym Oradea și Federația Română de Karate Kyokushin lansează de săptămâna viitoare campania “Fii sportivul zilei!”.

Scopul nostru este să promovăm mersul pe biciclete și pe role, și practicarea oricărui alt sport în aer liber, dar și să determinăm autoritățile locale să realizeze mai multe piste pentru biciclete și role. În fiecare zi, un orădean care circulă cu bicicleta, se dă pe role, aleargă, sau practică orice alt tip de sport în aer liber, va apărea pe site-ul cotidianului Adevărul de Seară - oradea.adevarul.ro, și va primi din partea CS Gym Oradea un cupon cu care poate participa la un antrenament gratuit, la sala de sport de pe strada Emanuil Gojdu, nr.3A, din Oradea.

Cum poți să ajungi sportivul zilei

Sportivul zilei va fi ales de reporterii cotidianului Adevărul de Seară, de pe stradă. Însă dacă crezi că meriți să primești titlul de sportivul zilei și implicit cuponul pentru antrenamentul gratuit la CS Gym poți să vii la sediul redacției noastre, cu bicleta, pe role sau în echipamentul sportiv, să ne poveștești de ce-ți place să faci sport și a doua zi vei apărea pe site-ul nostru. Poți să-ți aduci cu tine și prietenii. Cele mai interesante povești vor fi dezbătute pe larg într-un articol care va apărea pe ultima pagina a ziarului nostru.

Sugestii pentru primărie

Sportivul zilei va trebui să ne spună și ce ar dori el să facă autoritățile locale pentru ca orădenii care iubesc sporturile în aer liber să se poată bucura de ele în voie. La sfârșitul campaniei vom înainta lista cu dorințele sportivilor autorităților locale. Totodată, orădenii care doresc mai multe piste pentru biciclete și pentru role sunt invitați la sediul redacției noastre, sau la sediul CS Gym Oradea, pentru a semna petiția care va ajunge la Primăria Oradea, prin care solicităm realizarea unor noi piste de biciclete în oraș și a unei piste pentru biciclete și role care să facă legătura Oradea - Băile Felix.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite