CAMPANIE ADEVĂRUL Nu rata mâine povestea medicului de pe locul al doilea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Campania „Doctori cu care Oradea se mândrește" a ajuns pe ultima sută de metri. În cotidianul „Adevărul"  și pe pagina de internet oradea.adevarul.ro vei putea citi, luni dimineaţă, povestea medicului clasat pe locul al doilea.

Topul celor cinci medici cu care orașul de pe Criş se mândrește a fost stabilit în urma votului cititorilor, alături de cele ale juriului de specialitate și redacției Adevărul Oradea. Din juriul de specialitate fac parte dr. Gheorghe Carp, viceprimarul oraşului Oradea, Gavrilă Grebenişan, managerul interimar al Spitalului Judeţean Oradea, Marius Pîrcioagă, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bihor, şi Marius Păcală, reprezentantul organizaţiei nonguvernamentale „Crucea Roşie".

Lecţii de viaţă

Până acum ați putut citi poveștile de viață ale medicilor de pe locul cinci - dermatologul Ilarie Brihan, de pe locul patru - dr. Carmen Pantiş, coordonatorul programului de transplant Bihor, şi de pe locul trei, Dumitru Mohan, şeful secţiei de neurochirurgie de la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea. Nu ratați, mâine, în „Adevărul" şi pe oradea.adevarul.ro, povestea medicului care a obținut poziția a doua în clasament!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite