Buturuga mică, CSM Oradea, a răsturnat aseară marea echipă “U” Mobitelco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meci incendiar, la Arena Antonio Alexe
Meci incendiar, la Arena Antonio Alexe

CSM Oradea a învins, aseară, în Arena Antonio Alexe o echipă cu zeci de ani de tradiţie în baschetul românesc.  Cei o mie de spectatori prezenţi în sală nici măcar nu au îndrăznit să viseze la o victorie. Şi totuşi, orădenii s-au impus cu 80-76 în faţa clujenilor.

Un singur cuvânt poate descrie cel mai bine atitudinea jucătorilor orădeni în momentul în care au păşit, aseară, pe parchetul Arenei Antonio Alexe. Şi aceasta în condiţiile în care adversara echipei orădene era nimeni alta decât "U" Mobitelco Cluj, o formaţie cu tradiţie în baschetul din România. "Ţin să felicit jucătorii orădeni pentru faptul că au fost curajoşi şi au jucat un baschet bun. Ne-au taxat pe o defensivă dezorganizată, slabă de care am dat dovadă", a spus, dezamăgit, Marcel Ţenter, tehnicianul clujenilor. Oaspeţii au venit la Oradea însoţiţi de o galerie impresionantă care însă pe finalul partidei a fost redusă la tăcere.

Victorioși

CSM s-a întors în lupta pentru un loc în play-off după ce a obţinut două victorii consecutive: una în deplasare cu CS Otopeni, iar cea de-a doua pe teren propriu în faţa Universităţii Mobitelco Cluj. "Băieţii au fost absolut fantastici, au jucat cu dăruire, a fost de vis. Şi din nou un mare efect asupra noastră a avut publicul", a spus Cristian Achim, antrenorul orădenilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite