„Burlăciţa“ Bianca Drăguşanu se întâlneşte, astăzi, cu Botezatu, la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Bianca Drăguşanu va fi preyentă, astăzi, la Oradea. Vedeta va prezenta, la Era Park, cea mai nouă colecţie de toamnă-iarnă a unui producător de articole vestimentare. În acelaşi timp, fostul său iubit, Cătălin Botezatu, va participa la un eveniment de modă, la Lotus Center.

În această seară, de la orele 19.00, la Lotus Center, Cătălin Botezatu, invitat special în cadrul evenimentului Lotus Fashion Week, îi aşteaptă pe orădeni cu un spectacol de modă sub genericul „Boxing Show by Cătălin Botezatu".

Nici Era Shopping Park, al doilea centru comercial din Oradea, nu se lasă mai prejos în lupta pentru atragerea unui număr cât mai mare de vizitatori. „Bomba" pregătită de către responsabilii de marketing de la Era Shopping Park este nimeni alta decât fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, „burlăciţa" Bianca Drăguşanu.  De la ora 17.00, aceasta va prezenta colecţia de toamnă-iarnă a magazinului Euphoria Style şi va alege câştigătoarea unei ţinute oferite de producătorul bihorean de articole vestimentare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite