Bugetul Oradei mai mare decât cel din Cluj Napoca! Orădenii sunt chemați la dezbaterea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Oradea
Primăria Oradea

Bugetul local va fi supus dezbaterii publice pe data 6 februarie, de la ora 16, în Sala „Traian Moșoiu" din Primăria Oradea. Bugetul local are anul acesta o creștere de 54%, datorită mai multor proiecte europene câștigate de administrația locală orădeană. Ceea ce face ca orașul de pe Criș să aibă mai mulți bani decât Cluj-Napoca.

Conducerea Primăriei Oradea estimează că bugetul orașului va atrage venituri de 1.014 milioane lei. Din această sumă 475,3 milioane lei vor fi alocate pentru susţinerea cheltuielilor operaţionale cu funcţionarea instituţiilor şi serviciilor publice iar diferenţa de 538,7 milioane lei va fi alocată pentru investiţii.

„Primăria Oradea va avea pe 2012 un buget mai mare decât cel al municipiului Cluj. Chiar dacă proiectul de buget a fost deja elaborat, nu înseamnă că este şi bătut în cuie. Dacă ceva e bine fundamentat şi este logic şi majoritatea consilierilor locali poate fi convinsă că modificarea este folositoare pentru oraş, se pot face şi modificări", spune viceprimarul Biro Rozalia.

Orădenii interesați de felul în care vor fi cheltuiți banii orașului pot să afle mai multe despre prevederile bugetare la dezbaterea publică din data de 6 februarie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite