Oradea: Trei loturi de cereale Brumi, scoase din comerț pe baza unor suspiciuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Trei loturi de cereale Brumi, scoase din comerț pe baza unor suspiciuni
Oradea: Trei loturi de cereale Brumi, scoase din comerț pe baza unor suspiciuni

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Bihor analizează 209 kilograme de cereale pentru mic dejun, dedicate copiilor, pe care le-a confiscat din magazinele din Oradea, din cauza unor suspiciuni că ar putea pune în pericol siguranța consumatorilor.

Scoaterea din comerț a celor peste două sute de kilograme de cereale Brumi nu a venit ca urmare a vreunui control intern, la producător, cum informase DSVSA Bihor. Printr-o rectificare transmisă astăzi, Mircea Gelu Budău, directorul DSVSA Bihor, anunță că cele 209 de kg cereale Brumi pentru micul dejun au fost reținute oficial de către inspectorii DSVSA Bihor, în urma unei suspiciuni existente privind produsul cereale Brumi.

Supuse unor analize
„Este vorba doar despre trei loturi din acest produs, care sunt reținute oficial în județul Bihor, și nu de toate loturile din acest produs existente în rețeaua de comercializare”, subliniază Mircea Gelu Budău. „Este doar o suspiciune pe care o avem cu privire la aceste trei loturi de cereale Brumi. Până la finalizarea anchetei nu putem spune mai multe”, a spus Dan Lung, director coordonator adjunct la DSVSA Bihor, când a fost întrebat din care supermarket-uri sau magazine au fost confiscate produsele sau ce anume a dus la apariția suspiciunilor.

Vom reveni cu poziția importatorului și cu detalii imediat ce DSVSA Bihor are rezultatele analizelor efectuate asupra celor trei loturi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite