Oradea: Morții din Spania îngropați cu fanfară și pastor din Brazilia (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre cele șase victime ale accidentului rutier din Spania, de lângă Valencia, au fost înmormântate astăzi, pe stadionul din localitate.

Zi de doliu în satul Tămașda. Viorel Bancs (29 ani), Milian Bălaj (18 ani) și Ioan Buzaș (36 ani), trei dintre victimele teribiliului accident petrecut la 4 septembrie lângă Valencia, au fost înmormântați astăzi. Aproape toți sătenii au participat la slujba care a fost oficiată după ritualul protestant, pe stadionul din localitate.

La slujbă a participat un pastor din Brazilia

Deși trebuia să înceapă la ora 13.00, familiile celor trei victime au decis să amâne slujba de înmormântare cu aproape o oră. Mai mulți pastori din Oradea și Arad au fost invitați de rudele celor morți în accident să oficieze ritualul de înmormântare. În jurul orei 14.00, și-a făcut apariția Dario Martini, un pastor brazilian. Pe acordurile fanfarei, acesta a binecuvântat familiile îndurerate, după care a predicat din Evanghelie.

Sfâșiați de durere   

Aflate încă în stare de șoc după tragedia care le-a lovit ca un fulger, familiile lui Viorel Bancs, Milian Bălaj și Ioan Buzaș au încercat să treacă peste momentele grele. Cu inimile sfâșiate de durere, soțiile și copiii celor trei își plângeau morții în tăcere. Nici acum nu le vine să creadă că tocmai lor li s-a întâmplat o asemenea tragedie. “Doamne de ce mie? Ce am să mă fac acum ? Ce se va întâmpla cu noi ?” spunea soția lui Ioan Buzaș.
Mâine va fi condus pe ultimul drum și Ioan Luncan, o altă victim a accidentului din Spania.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite