Braconaj piscicol în ariile protejate şi zonele de pescuit autorizate din Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani, din localitatea Şoimi, a fost prins miercuri în flagrant, la braconaj piscicol cu prostovol, pe râul Crişul Negru. Jandarmii i-au întocmit actele premergătoare urmăririi penale.

În urma acţiunii de control de fond desfăşurată în comun de către rangerii Asociaţiei Pescarilor Sportivi (APS) Aqua Crisius, în colaborare cu Inspecţia Piscicolă- ANPA şi cu efective ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi în baza Planului Comun de Colaborare vizând ariile naturale protejate şi zonele de pescuit autorizate, în cursul zilei de miercuri a fost surprins în flagrant la braconaj piscicol cu prostovol pe râul Crişul Negru pe raza localităţii Şoimi, V.F.D de 21 ani din Şoimi.

Peştii, la ZOO

Lucrătorii Jandarmeriei au întocmit actele premergătoare urmăririi penale pentru braconaj piscicol făptuitorului, iar prostovolul cu diametrul de 5 metri folosit la săvârşirea faptei a fost introdus în camera de corpuri delicte din cadrul IJJ Bihor. „Peştii capturaţi ilegal au fost predaţi Grădinii Zoologice Oradea", a transmis Mihai Togor, preşedintele Asociaţiei Pescarilor Sportivi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite