Un șofer din Borș a tamponat o mașină staționată și a fugit pentru că era băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri un bărbat de 52 de ani din Borș a fugit de la locul unde a tamponat o mașină staționată, dar a fost prins de polițiști care au descoperit că șoferul urcase la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Ieri în jurul orei 16.20, patrula intercomunală formată din poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Rural şi din cadrul I.J.P.F. Bihor l-au depistat pe raza localităţii Borş, pe un drum secundar, pe O.F., de 52 de ani, cu reşedinţa în Borş, suspectat că ar fi condus un autoturism înmatriculat în Ungaria, cu care ar fi fost implicat într-un eveniment rutier.

Acesta este bănuit de poliţişti că în jurul orei 16.10 ar fi tamponat uşor un autoturism parcat pe o stradă din localitatea Borş, după care a părăsit locul faptei. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, iar în urma testării sale cu aparatul etilo-test, a rezultat o concentraţie alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale

Tot luni, un tânăr șofer a lovit un pieton care traversa regulamentar pe trecere. Incidentul s-a derulat pe strada Corneliu Coposu din Municipiul Oradea, unde S.N.M., de 26 de ani, din Oşorhei, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia înspre strada Lacul Roşu, a acroşat un pieton pe trecerea de pietoni. În momentul acroşajului, victima, C.S., de 20 de ani, din Oradea, s-a angajat în traversarea străzii în fugă, pe timp de ploaie torenţială, lovindu-se de partea laterală stânga faţă a autoturismului. În urma accidentului rutier, orădeanul a suferit leziuni uşoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite