Bordea și Dan Badea, într-un spectacol de stand up comedy la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bordea vine la Oradea
Bordea vine la Oradea

Toamna Orădeană continuă astăzi cu un spectacol de stand up comedy, cu Dan Badea și Bordea. Spectacolul începe la ora 19.00, la Casa de Cultură a Municipiului.

Orădenii care doresc să-i vadă pe cei doi trebuie să se grăbească să-și cumpere bilete pentru că locurile sunt limitate. Un bilet costă 5 lei. Organizatorii avertizează că spectacolul conține texte licențioase. Bordea este unul din pionierii stand-up comedy-ului din România. "Nu promit că o să fiu genial, însă mai mult ca sigur o să aduc un zambet pe buzele celor cu care o să mă întâlnesc. Aşa că vă doresc să ne vedem la spectacole şi nu la Ştirile de la Ora 5", a transmis Bordea orădenilor.

Dan Badea vine de la HBO în fața publicului. Dan Badea serveşte publicul cu stand up delcicios şi proaspăt, numai bun de savurat. Dan Badea descrie showurile de stand up comedy ca fiind „cea mai sinceră formă de artă: un microfon şi un om cu toată viaţa lui împărtăşită publicului". "Nu vreau să vă fac să râdeţi, vreau să vă fac să vă bucuraţi de viaţă. Sunt fericit când aduc zâmbetul pe buze de la primele cuvinte iar când oamenii pleacă acasă încă râzând ma simt împlinit", a mărturisit Dan Badea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite