Bookland Oradea aduce peste 9000 de titluri de carte, muzică, filme şi jocuri. Află unde găseşti caravana.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BookLand, cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România, poposește pentru o săptămână la Oradea. Începând de astăzi şi până pe 3 iunie, orădenii iubitori de carte, muzică, film și jocuri pot alege din cele peste 9000 de titluri oferite de editurile participante.

În Centrul Comercial Oradea Shopping City, are loc în această perioadă prima ediţie BookLand. Oferta cuprinde   peste 9000 de titluri de carte, muzică, film și jocuri, de la peste 70 de edituri participante. În plus, orădenii au parte de  nenumărate oferte, tombole și promoții.  "Este prima dată când Târgul de Carte BookLand ajunge și la Oradea. Sperăm că prin această colaborare să deschidem apetitul orădenilor pentru citit și să punem bazele unei tradiții atât în Oradea cât și în Oradea Shopping City", a declarat Cristina Dinu, administrator Oradea Shopping City.

Pentru că BookLand iubește sărbătoarea copiilor, ei vor avea parte de o săptămână plină de surprize și evenimente distractive. Mâine, elevii Liceului de Artă din Oradea: Raluca Turcanu, Darius Codoban, Speranţa Carp şi Larisa Pentea, îndrumaţi de prof. Sebastian Bratu vor susține un minirecital de muzică clasică, de la ora 18.45. Joi, de la ora 18.30,  copiii sunt aşteptaţi să picteze alături de piticoții de la Palatul Copiilor din Oradea, iar vineri, de 1 iunie, tot de la 18.30, copiii sunt aşteptaţi la o seară plină de veselie, cu muzică și dans, alături de micile talente de la secția de dans sportiv a Palatului Copiilor din Oradea.

„De fiecare dată când ajungem într-un oraș în care nu am mai fost cu caravana, suntem entuziastmați și nerăbdători să ne facem noi prieteni în rândul iubitorilor de carte și nu numai. Îi așteptăm așadar pe orădeni la o întâlnire de neuitat cu BookLand, de unde nu vor pleca cu mâna goala, garantăm, pentru că ofertele noastre sunt de nerefuzat", ne-a spus Mihaela Petrovan, inițiatorul proiectului BookLand.

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro.

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeași umbrelă, BookLand integrează și librăria on-line - www.book-land.ro - portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoții și oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică, fiind la dispoziția vizitatorilor săi și după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinație.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite