Bolojan câștigă din închirierea locuinței, Carp este acționar la o firmă iar Biro colecționează antichități

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea a actualizat ieri declarațiile de avere ale funcționarilor din cadrul instituției. Biroul de presă a anunțat ieri că declarațiile de avere și interese pot fi vizualizate pe site-ul municipalității, www.oradea.ro.

Potrivit declarațiilor de avere actualizate, primarul Oradei, Ilie Bolojan, a câștigat anul trecut aproximativ 48.000 de lei din salariu și 4750 de euro din închirierea apartamentului pe care și l-a cumpărat când s-a înscris în cursa pentru primărie. Primarul locuiește în Aleșd, de unde face naveta zilnic, în Oradea.

Acționar la Altes Impex

Viceprimarul Gheorghe Carp are, pe lângă apartament, două depozite în bancă, în valoare de 7.000 de euro, respective 9.000 de euro, acțiuni în valoare de 92.000 de lei la Altes Impex Oradea și un credit în valoare de 8.000 de euro. Anul trecut, viceprimarul a câștigat 41.700 de lei, din salariu și 40.000 de lei de pe urma acțiunilor.

Colecționează antichități

Viceprimarul Biro Rozalia este proprietarul a 12 parcele de teren, inclusiv în Vama Veche și în județul Harghita. Terenul este deținut în coproprietate cu soțul ei. Viceprimarul nu deține niciun imobil, în schimb are mobilă, ceasuri, bijuterii și tablouri în valoare de 90.000 de lei. Ea a câștigat anul trecut, de la Primăria Oradea, 41.682 de lei. Din activitatea universitară a câștigat doar 894 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite