Oradea: CAMPANIE/Sportivul zilei/Balog Boglarka este o ecologistă convinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: CAMPANIE/Sportivul zilei/Balog Boglarka este o ecologistă convinsă
Oradea: CAMPANIE/Sportivul zilei/Balog Boglarka este o ecologistă convinsă

Balog Boglarka are și mașină și motocicletă. Cu toate acestea, preferă să circule cu bicicleta. În ultimii zece ani, din motive ce țin de ecologie, a încercat să circule cu bicicleta cât de mult posibil.

CITEȘTE ȘI

Sportivul Zilei/Csaki Daniel: „Cred că e mai sănătos să circul cu bicicleta”

CAMPANIE Fii sportivul zilei!

 „Sunt o ecologistă convinsă. De aceea aleg întotdeauna bicicleta, când vremea mi-o permite”, spune Boglarka. Pe lângă dorința sa de a proteja mediul înconjurător, biciclista este motivată și de avantajele pe care i le aduce folosirea bicicletei. „Este mai simplu și mai rapid să străbați orașul cu bicicleta”, spune Boglarka.

Campanie Adevărul de Seară și CS Gym

Adevărul de Seară și CS Gym continuă campania "Fii sportivul zilei!" și campania de strângere de semnături pentru o petiție prin care cerem realizarea mai multor piste de biciclete în Oradea și a unei piste care să lege Oradea de Băile Felix. Cei care doresc să semneze petiția o pot face la sediul nostru, de pe Iuliu Maniu nr.28 sau la sediul CS Gym, de pe strada Aleea Emanuil Gojdu, nr.3.

Pentru a se menține în formă, sportivul zilei a primit din partea CS Gym un talon pentru un antrenament gratuit la aerobic, tae bo, karate kyokushin, swiss ball sau box fitness. 

Bicicliștii sunt chemați duminică la un tur al orașului pe biciclete, de la ora 12, în Parcul Nicolae Bălcescu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite