Birou de consiliere pentru cei care vor să acceseze fonduri europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filiala unei bănci din Oradea a deschis ieri Biroul de Fonduri Europene. Prin intermediul lui, orădenii vor primi consiliere și vor putea obține mai ușor finanțare pentru accesarea de fonduri europene.

"Acordăm o atenţie deosebită accesării fondurilor europene şi clienţilor noştri. Din momentul în care am devenit o bancă comercială, am finanţat în special IMM-urile, agricultura şi administraţiile publice locale, ceea ce a însemnat un salt important în activitatea noastră. CEC Bank nu asigură numai cofinanţarea pentru proiectele cu fonduri europene prin crearea unor produse dedicate, ci şi consiliere legat de modul în care pot fi accesate programele operaţionale susţinute din instrumente structurale şi din fondurile destinate agriculturii", a declarat Radu Graţian Gheţea directorul băncii orădene.
Până în prezent, banca a creditat proiecte în domeniile: construcţia/modernizarea de ferme agricole, silozuri, achiziţionarea echipamentelor din acelaşi domeniu, construcţia, respectiv extinderea de pensiuni turistice, implementarea sistemelor de îmbunătăţire a managementului calităţii, modernizarea de sere, proiectele pentru sistemele de canalizare, staţii de epurare, achiziţionarea de echipamente şi programe informatice.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite