Oradea: Bihorul pe locul 13 ca prezență la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ora 16.00, 17,41% dintre bihoreni trecuseră pe la urne pentru a-și alege reperezenanții în parlamentul European.

Ludecătorul Florina Iuliana Crișan, președintele Biroului Electoral Județean , a preciyat că în mediul urban prezența la vot a fost de 13,41%, iar în rural de 22%. Nu s-au înregistrat incidente pe durata procesului electoral, în județul Bihor.


La ora 13.00, prezența la vot a fost de 10,50%, Bihorul fiind pe locul 17 la nivel național. În prima parte a zilei, la secțiile de votare de la Hotelul Ceres din Băile 1 Mai, Hotelul Padiș și Școala Generală Sânmartin a fost necesară de două ori suplimentarea buletinelor de vot. „Le-am repartizat buletine de vot, conform legii, în funcție de numărul persoanelor înregistrate pe listele permanente. Numărul mare de turiști prezenți la tratament a făcut necesară suplimentare cu 700 de buletine de vot, în Băile 1 Mai, și cu câte 650 în Băile Felix, la fiecare secție de votare”, a precizat vicepreședintele BEJ Cristian Monenci.

Cei mai harnici alegători au fost deținuții și arestații cu drept de vot, din județ. 217 deținuți și arestați au solicitat urna mobilă de la Secția de Votare 122, la care sunt arondați. Urna mobilă a mai fost solicitată la Spitalul Orășenesc din Ștei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite