Oradea: Bihorul în mișcare câștigă tot mai mulți adepți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Bihorul în mișcare câștigă tot mai mulți adepți
Oradea: Bihorul în mișcare câștigă tot mai mulți adepți

Inițiativa Direcției Județene de Sport, prin care încearcă să determine cât mai mulți copii din județ să facă mișcare, într-un cadrul organizat, se bucură de sprijinul elevilor dornici să facă sport și al profesorilor de educație fizică din județ.

Evenimentul s-a desfășurat în acest weekend la Aleșd, Valea lui Mihai și Marghita. La Aleșd au avut loc competiții de handbal masculin. S-au înscris în concurs echipe din Peștiș, Aleșd, Măgești și Borod. Locul I a fost câștigat de echipa din Aleșd, antrenată de profesorul Nosa Levente, pe locul II s-au clasat cei din Peștiș, iar pe locul III elevii din Borod, sub îndrumarea profesorului Cristian Rus.

La Valea lui Mihai au avut loc competiții de fotbal masculin. Au participat echipe din Sânicolaul de Munte, Curtuiușeni, Valea lui Mihai, Șimian, Săcuieni și Tarcea. Au urcat pe podium, Liceul Teoretic "Petofi Sandor" din Săcuieni (profesor Rozna Sandor)- locul I,Școala "Zelk Zoltan" Valea lui Mihai (profesor Szabo Zoltan) - locul II și Școala "Dr. Balasi Josef" din Curuiușeni (profesor Erdos Andras) - locul III.

Marghita a găzduit un concurs de fotbal masculin la care s-au înscris zece echipe, Locul I a fost adjudecat de Școala din Marghita (profesor Lucian Rulea), locul II de Școala din Chiribiș (profesor Constantin Dumitrescu) și locul III Școala din Păgaia (profesor Gheorghe Chiș).

Weekendul următor vor avea competiții la Șuncuiuș (handbal fete), Ștei (fotbal) și Sânmartin (handbal băieți).

"Spre fericirea noastră interesul pentru acest proiect este din ce în ce mai mare. Profesorii de educație fizică sunt foarte satisfăcuți că a fost creat astfel de competiții. Se vor organiza și pentru alte categorii de vârstă", a declarat Sorin Buhaș, directorul Direcției Județene de Sport Bihor. Acesta a spus că fiecare echipă câștigătoare primește cupe, medalii și diplome.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite