Bihorenii se pot răsfăța pe tărâmul regilor cu lecții de golf, echitație și pescuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 20 kilometri de Oradea, pe Valea Crişului se construieşte un paradis verde, unic în România. Pasionaţii de golf, călărie şi pescuit vor avea la dispoziţie un parc de 25 hectare dotat pentru activităţi de petrecere a timpului liber.

Ceea ce în urmă cu un an şi jumătate era doar un teren agricol, astăzi, adăposteşte un teren de golf de 10 hectare cu şase găuri, un driving range sau loc pentru iniţiere, o arenă pentru călărie. Urmează să se construiască un nou teren de antrenament pe lacul artificial care este împrejmuit de căsuţe şi un al doilea lac. Parcul este unic în România şi a necesitat o investiţie de milioane de lei. „Am încercat să amenajăm un loc în care să promovăm activităţi în aer liber într-un cadru elegant sau rafinat”, a spus Lucian Coroiu, unul dintre cei doi administrator ai parcului. La Ineul de Criş, doritorii pot învăţa golf, echitaţie sau se pot destinde la pescuit.


„Acum avem şase cai rasa frizian. Valoarea unui exemplar este de aproximativ 10.000 de euro”, susţine Kiss Lajos, specialist în dresaj şi totodată, preşedintele primei Asociaţii de Frizieni din România.


Lecţii de golf cu campionul Gabriel Toader


La Ineu vor funcţiona trei cluburi: de golf, călărie şi pescuit cu câte 100 de membrii. „Standardul va fi impus de bunul simţ”, spune Lucian Coroiu. Lecţiile de golf vor fi predate de campionul României, Gabriel Toader. Anual, la Ineu se vor organiza două competiţii naţionale: una de golf şi a cealaltă de călărie.


Avem şase cai rasa frizian. Valoarea unui exemplar este de 10.000 de euro.
Kiss Lajos, specialist în dresaj

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite