Bihorenii au dominat la Hip – Hop, la Festivalul Nymphea Dance de la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de dansatori de hip-hop şi B-Boy-ing şi-au dat întâlnire în weekend la Oradea, cu ocazia celei de a noua ediţii a Festivalului Nymphea Dance. Concursul s-a desfăşurat pe trei categorii, hip hop (formaţii de 5 până la 20 de dansatori, pe trei categorii de vârstă: 7-12 ani, 13-17 ani şi peste 18 ani), mega show (7-40 ani) şi B-boy-ing (formaţii de 5-10 dansatori şi 1 versus 1).

Juriul a fost format din coregrafi şi dansatori renumiţi, precum Margherita Vasselli (Italia) , Mohamed Ameziane (Belgia) şi Alex Peters (Anglia), şi a fost prezidat de către Darius Domocoş, primul român care a ajuns să arbitreze concursul Hip Hop International din Las Vegas. Potrivit informaţiilor primite de la Gabi Chevari, preşedintele HHI România, locul întâi la secţiunea hip-hop copii a fost ocupat de către trupa orădeană „Ritmic".

La categoria adulţi, orădenii de la „Get Lost!" au reuşit să se poziţioneze pe locul doi, iar la categoria 13 -17 ani, la hip-hop, trupa Clevers din Marghita s-a clasat pe locul întâi. La categoria B-boy-ing, trupele şi dansatorii bucureşteni s-au dovedit a fi cei mai talentaţi, orădenii ocupând locuri secunde.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite