Bihoreni cu chef de furtișag propuși de polițiști pentru arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bihoreni cu „activități" mai puțin ortodoxe au fost reținuți de polițiștii bihoreni după ce s-a descoperit că se ocuă cu furtul din imobile sau de la diferite persoane, chiar în spații publice.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au început urmărirea penală faţă de C.F., de 38 de ani, din Husasău de Tinca, suspectat de săvârşirea unor infracţiuni contra patrimoniului. Acesta este acuzat de comiterea infracţiunii de furt calificat, bănuit fiind că luni, 17 mai, ar fi sustras de la un orădean, în timp ce se afla într-un local public din municipiu, un lanţ din aur, 400 Euro, 600 lei şi un telefon mobil. Fapta nu este singulară, suspectul fiind bănuit că ar fi sustras din sertarul unei societăţi comerciale suma de 1.400 lei, fiind totodată bănuit că ar fi săvârşit alte trei infracţiuni de furt, toate pe raza Municipiului Oradea. Cel în cauză fost reţinut în Arestul I.P.J. Bihor pentru o perioadă de 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au emis faţă de acesta un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Poliţiştii orădeni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

De asemenea S.T., de 54 de ani, din comuna Tarcea, a fost reținut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Acesta este suspectat că în noaptea de 14 spre 15 aprilie a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin din Oradea, de unde ar fi sustras bani şi diverse produse alimentare, provocând un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei. Acelaşi bihorean este bănuit că, în noaptea de 17 spre 18 mai a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din Biharia, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 400 lei. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că S.T. este prezumtivul autor într-un alt caz de furt, comis în perioada 27 - 29 aprilie a.c., pe raza comunei Tămăşeu, când ar fi sustras bicicleta unui localnic, chiar din curtea acestuia. De asemenea, S.T. este acuzat că în noaptea de 20 spre 21 aprilie a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială din Sântion, de unde ar fi sustras bani şi diverse bunuri, provocând un prejudiciu total de 500 lei. Cel în cauză a fost reţinut în Arestul I.P.J. Bihor pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de arestare preventivă. Şi în acest caz, poliţiştii bihoreni continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite