Bihoreni cercetaţi pentru înşelăciune după ce au luat credite de 35.000 de lei, cu acte false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci bihoreni sunt suspectaţi de poliţiştii de investigare a fraudelor că au obţinut peste 35.000 lei credit de la o bancă, prin înşelăciune, fals şi uz de fals. Dosarul lor a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) au finalizat cercetările faţă de trei orădeni cu vârste cuprinse între 24 şi 54 de ani şi alţi doi bihoreni. „Cei cinci sunt acuzaţi că, în cursul lunii iulie 2007, au folosit documente de venit falsificate în numele unei societăţi comerciale orădene pentru a solicita şi obţine de la sucursala unei bănci din Oradea mai multe credite pentru nevoi personale, în valoare totală de 35.000 lei", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor. Ulterior, aceştia au folosit banii obţinuţi din creditele bancare în interes personal, fără a mai rambursa contravaloarea ratelor lunare.

În judecată

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a suspecţilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite