Bihoreni ajunși la spital, din cauza unor șoferi care au uitat că trebuie să se asigure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier
Accident rutier

Nerespectarea unor reguli elementare pentru orice șofer a făcut ca patru persoane să fie rănite în județ, în ultimele 24 de ore. Două dintre victime au fost internate în spital, din cauza rănilor suferite.

Luni, în jurul orei 11.00, pe strada Oradei din Salonta, o persoană în vârstă de 36 de ani, din localitatea Mădăras, aflată la volanul unui autoturism înmatriculat în București, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre cu spatele. „A acroșat astfel un pieton, care traversa în acel moment partea carosabilă", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor. Din cauza rănilor suferite ca urmare a impactului cu autoturismul, femeia de 84 de ani din Salonta a fost transportată la spital.

Pe contrasens

Luni, în jurul orei 17.00, pe DN 19 E, în afara localităţii Cauaceu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din localitatea Sălard, în timp ce conducea un  autoturism înmatriculat în Bucureşti, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de depăşire. „A pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar de către o persoană în vârstă de 33 de ani, din localitatea Sâniob", a spus Alina Dinu. În urma accidentului rutier, un pasager a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, iar alți doi pasageri au suferit răni ușoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite