Bihorencele cu cele mai bune planuri de afaceri vor primi bani pentru ideilor lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afaceristele vor fi premiate
Afaceristele vor fi premiate

Cele mai bune femei de afaceri din Bihor, care au participat la cursurile de instruire din cadrul Școlii antreprenoriale pentru femei, vor fi premiate cu bani pentru începerea unui business.

La aceste activităţi de instruire au participat gratuit 144 de bihorence, femei care doresc să-şi iniţieze propria afacere, la nivelul fiecărui centru rural din localitățile Auşeu, Vadu Crişului, Bratca, Budureasa, Roşia, Pomezeu, Diosig, Sălacea, Spinuş, Tinca, Avram Iancu, Tulca. Cursantele instruite vor fi sprijinite să-şi transforme ideile de afaceri în acţiuni concrete în concordanţă cu oportunităţile de antreprenoriat  existente pe plan regional şi local. Astfel, fiecare bihoreancă a elaborat în vederea evaluării finale un plan de afaceri, care urmează a fi evaluat în cadrul concursului „Planul meu de afaceri!". În perioada 1 - 31 octombrie va avea loc evaluarea planurilor de afaceri, iar în noiembrie cele mai bune vor fi premiate cu sume minim necsare înființări une firme pentru pentru punerea în aplicare a ideilor de afaceri propuse.

Anunţarea rezultatelor concursului „Planul meu de afaceri!" şi înmânarea Certificatelor de absolvire a Şcolii antreprenoriale pentru femei, se va realiza în perioada 2 - 8 noiembrie 2010, în cadrul evenimentului „Gala antreprenoriatului feminin", organizat în fiecare din cele 12 de Centre rurale AntrES la sediul Primăriilor din aceste localităţi.

„Premierea celor mai bune Planuri de afaceri, din fiecare judeţ, va avea loc în cadrul „Galei antreprenoriatului feminin", eveniment ce se va desfăşura în cele 4 Centre locale AntrES: Aleşd, Beiuş, Marghita, Salonta, în perioada 23 - 29 noiembrie 2010, la sediul Primăriei şi va reuni pentru fiecare din aceste centre, premiantele din cele 3 Centre rurale arondate fiecărui Centru local", se arată în comunicatul transmis de universitate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite