Bihorencele de la „Clevers” şi „fata din plastilină”, rivale la „Românii au talent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa de dans hip-hop „Clevers" şi „fata din plastilină" Ioana Roxana Rotar concurează pentru un loc în finala „Românii au talent", în această seară la Pro TV. Miza finală este marele premiu, de 120.000 de euro.

CITEŞTE ŞI:

Rebeca Neacşu merge în finala „Românii au talent"! Minunea de copil a impresionat întreaga ţară cu vocea sa puternică

Trupa „Clevers" care a făcut senzaţie la cea de-a treia ediţie a emisiunii-concurs „Românii au talent" urcă din nou pe scenă, în cadrul celei de-a treia semifinale. Dansatoarele din Marghita sunt pregătite de către Chender Noemi, seriozitatea şi energia lor aducându-le în ultimii ani titluri şi premii importante la concursurile naţionale de dans hip-hop.

Orădeanca din plastilină

Ioana Roxana Rotar (13 ani) din Oradea a prezentat un număr extraordinar de contorsionism şi a reusit şi să ridice sala în picioare, la preselecţie. Ioana face gimnastică ritmică de şase ani şi jumătate şi are planuri mari în acest domeniu. „Nu mă aşteptam să iasă aşa de bine. Am şi acum fluturi în stomac. Am fost în al nouălea cer", a povestit atunci micuţa gimnastă. Întrebată de către Andi Moisescu ce-şi doreşte să realizeze în viaţă, Ioana Rotar a răspuns că „vrea să urce drapelul României", stârnind astfel ropote de aplauze.

Boală transformată în succes

„Fetiţa din plastilină" este considerată o speranţă a gimnasticii ritmice româneşti, fiind membră a Clubului Sportiv Universitar, unde este antrenată de către Anca Sabău. Părinţii au îndrumat-o pe Ioana înspre acest sport la recomandarea medicilor, având în vedere faptul că aceasta s-a născut cu o deplasare de bazin.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite