Bihoreanca mușcată de porc în zona genitală și-a revenit din șoc și este în stare stabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Ciaian, bihoreanca în vârstă de 36 de ani, mușcată în zona genitală de către un porc, se află acum în stare stabilă, potrivit informațiilor primite în această dimineață de la Horia Olah, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie din Oradea.

Maria Ciaian, din localitatea Berechiu, comuna Sînnicolau Român, a fost internată luni la maternitatea din Oradea, cu răni severe la nivelul zonei genitale. „Femeia prezenta o plagă mușcată în zona genitală care sângera abundent la sosirea la Urgențe. Pacienta a fost reechilibrată volemic prin perfuzii și i s-au aplicat pansamente pentru oprirea hemoragiei", ne-a informat Emil Boțcău, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bihor. Viața bihorencei nu a fost pusă în pericol. „O mușcătură de vulvă nu duce la deces", a spus Horia Olah.

Familie modestă

Femeia, mamă a șase copii, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, a fost mușcată de vier tocmai când se pregătea să-l hrănească, în propria curte. Vecinii spun că Maria Ciaian și partenerul ei, Dorin Sim, se numără printre familiile modeste ale satului. „Sunt destul de săraci. El e paznic la fostul CAP și, din câte știu, crește niște oi", a spus Lucian Sim, un consătean.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite