Bihorean electrocutat la pescuit și octogenar sinucigaș în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din Olosig a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit, iar un octogenar a încercat să-și curme viața înjunghiindu-se cu o foarfecă.

Tânărul a folosit o metodo ilegală pentru a prinde o cantitate mare de pește, fără să realizeze pericolul la care se expune. A fost nevoie de intervenția unui echipaj medical care i-a oferit primul ajutor la fața locului și l-au transportat apoi la Unitatea de Primire Urgențe. „Tânărul a suferit o arsură prin electrocutare. Curentul a intrat prin gât și a ieșit prim mâna stângă și prin ambele picioare. Starea pacientul este stabilă, aflându-se în afara oricărui pericol", a precizat Hadrian Borcea, șeful UPU-SMURD

S-a automutilat

Tot la Urgențe a ajuns un alt bihorean în vârstă de 83 de ani care a încercat să se sinucidă. Acesta s-a automutilat cu ajutorul unei foarfece pe care și-a înfipt-o în piept. „Bărbatul a suferit leziuni la nivelul pieptului, dar își revine. A fost transferat de la ATI la secția de chirurgie și urmează să îl supraveghem în continuare", a informat Hadrian Borcea.

Constanţa: Accidente bizare: electrocutaţi la undiţă şi la basculantă

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite