Bicicliștii bihoreni au căzut victime pe șosele propriei lor lipse de atenție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bicicliști bihoreni au fost accidentați de șoferii din trafic datorită faptului că nu s-au asigurat la efectuarea manevrelor pe drumurile publice, iar unul dintre ei a fost accidentat mortal.

Ieri pe DN 79 la intersecţia cu drumul judeţean 797/D, P.T., pe raza localităţii bihorene Mădăras, P.T., de 59 de ani, din Municipiul Timişoara, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Iaşi pe direcţia Salonta - Oradea, a accidentat mortal un biciclist. Vina producerii accidentului o poartă victima C.T., de 62 de ani, din Municipiul Salonta, care circula pe bicicletă în aceeaşi direcţie şi nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga.

În aceleași condiții pe D.N. 1, în afara Municipiului Oradea, Ş.D.G., de 40 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor pe direcţia Oradea - Borş, a accidentat grav un biciclist.

În momentul producerii accidentului rutier, victima, un bărbat neidentificat, circula pe o bicicletă în acelaşi sens şi nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga.

În urma impactului, biciclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Este posibil ca biciclistul, care are aproximativ 40 - 45 de ani, păr şaten, (bicicletă marca Tohan, de culoare verde), să fi mers la pescuit, deoarece avea asupra sa unelte de pescuit şi momeală, însă nu avea niciun document pe baza căruia să îi poată fi stabilită identitatea.

Un alt accident cu victimă în rândul bicicliștilor s-a derulat pe strada Costaforu din Municipiul Oradea, unde orădeanca B.J., de 69 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, l-a accidentat grav pe S.I., de 71 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea străzii pe bicicletă, fără să se asigure.

În urma accidentului rutier, septuagenarul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite