Stadionul „Voinţa” devine parcare, iar baza sportivă din Ioşia se extinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Imobiliară Oradea are planuri mari pentru terenul de sport „Voinţa" destinat până de curând jucătorilor de tenis. Din cauza lipsei de locuri  unde orădenii îşi pot lăsa maşinile în zona centrală, baza sportivă se va transforma în parcare. 

Primul pas ca baza sportivă să fie „istorie" a fost revocarea unei decizii, vechi de 58 de ani, prin care Consiliul Local Oradea a dat terenul de sport şi construcţiile în folosinţa Asociaţiei Sportive „Voinţa". O dată cu desfiinţarea stadionului „Voinţa", o altă bază sportivă îşi măreşte capacitatea.

„În urma revocării deciziei din 1954, Administraţia Imobiliară Oradea a fost madatată să reglementeze folosinţa Bazei Sportive „Voinţa" şi să ia măsuri pentru buna administrare a acesteia. Primele măsuri vor viza mutarea activităţii sportive din cadrul Bazei „Voinţa" în zona Ioşia", se spune într-un comunicat al Biroului de Presă Oradea. Astfel că în luna februarie vor fi făcute primele demersuri ca Administraţia Imobiliară Oradea să găsească un constructor pentru a transforma terenul de sport în parcare.

Municipalitatea doreşte suplimentarea terenurilor de tenis existente la Baza Sportivă Ioşia cu un număr de patru terenuri, dintre care unul acoperit, dar şi  realizarea unei clădiri administrative, compusă din patru vestiare dotate cu duşuri şi grupuri sociale, două pentru femei şi două pentru bărbaţi, terasă închisă cu modul de alimentaţie publică şi o cabină pentru portar.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite