Oradea: Box: Bătaie în discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Box: Bătaie în discotecă
Oradea: Box: Bătaie în discotecă

Sâmbătă debutează a XXIX-a ediție a concursului de box, Gongul Orădean. Ringul în care se vor disputa luptele va fi instalat în discoteca No Problem.

“Am dorit să schimbăm puțin decorul și am optat pentru discoteca No Problem. În așa fel, orădenii vor putea urmări un spectacol pugilistic, în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Gheorghe Frenț, directorul Clubului Sportiv Crișul. Pentru ediția din acest an și-au anunțat prezența 70 de sportivi din Oradea, Arad, Baia Mare, Sighetul Marmației, Zalău, dar și din Ungaria.

Box feminin, la Gongul Orădean

Competiția se va derula pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică. “Vor fi 35 de meciuri. Cele mai tari, spectaculoase meciuri, 12 la număr, vor avea loc sâmbătă seara, iar celelalte, duminică dimineața”, a spus Mihai Miklos, antrenor al secției de box a CS Crișul. Deși boxul este un sport dur, în ring vor urca și trei domnișoare: Andreea Paul (54 kg.), Evelina Noane (57 kg.), Ioana Gabor (75 kg.)

Orădenii sunt cotați cu cele mai mari șanse

Sportivii orădeni legitimați la Crișul sunt cotați printre favoriți. Spectatorii vor avea ocazia să îi urmărească în ring pe Mihai Chirilă, Ionuț Torje, Sorin Mateuță și Ioan Brânză.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite