Baschetbaliștii orădeni au jucat de la egal la egal trei sferturi cu Gaz Metan Mediaș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gaz Metan Mediaș prea greu de învins chiar și pe teren propriu
Gaz Metan Mediaș prea greu de învins chiar și pe teren propriu

CSM Oradea a oferit o replică pe măsură echipei din Mediaș. La pauză, formația pregătită de Bruno Soce conducea doar cu două puncte, scor 46-44. Orădenii au pierdut pe final de meci din cauza greșelilor personale acumulate.

Fără să se gândească o clipă că ar putea pierde această partidă, Gaz Metan a evoluat dezinvolt, făcând spectacol, ieri, în Arena Antonio Alexe. Ospeții s-au aflat aproape în permanență la timonă, fiind conduși o singură dată, în sfertul trei. Dacă primul sfert s-a încheiat în favoarea celor de la Mediaș (31-25), cel de-al doilea a aparținut orădenilor, care s-au impus cu 19-15. La pauză, diferența de două puncte părea ușor de recuperat.  "Noi jucăm fiecare meci la victorie, dar am făcut foarte multe greșeli personale. În prima parte a meciului am avut patru jucători cu patru greșeli personale", a spus Cristian Achim.   

În ultima parte, orădenii au redus motoarele

Titus Nicoară și-a arătat clasa. Orădeanul legitimat acum la Gaz Metan a evoluat aproape perfect împotriva echipei la care și-a făcut debutul. Deven Mitchell și Derrick Phelps au marcat coș după coș. În sfertul trei, oaspeții aveau deja un avantaj de opt puncte, scor 64-72. Ultima parte le-a aparținut tot jucătorilor din Mediaș, 14-25, în condițiile în care Tyron Mitchell, Andelko Mandic, Nemanja Maric și Vasile Ștefan aveau câte patru greșeli personale. "Am jucat fără Dumitrescu, specialist în coșuri de trei puncte. Noi am avut o apărare foarte bine organizată și cred că asta a făcut diferența. Însă felicit echipa din Oradea pentru că a oferit o replică bună", a precizat Bruno Soce, tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaș. Antrenorul oaspeților a fost deranjat de maniera de arbitraj. "Arbitri ar trebui să urmărească mai mult meciul, nu să fluiere greșeală persoanlă imediat ce jucătorul pune mâna pe adversar", a replicat Soce. De cealaltă parte, Cristian Achim și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus. "După multe victorii frumoase a venit și prima înfrângere oarecum așteptată. Mediașul are jucători foarte buni pentru campionatul României. Singurul jucător al CSM care evoluează bine în mod constant este Mandic. Astăzi a jucat extraordinar Vasile Ștefan", a adăugat Achim.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite