Ziua Bărbatului sărbătorită în Oradea, cu Show Time şi Rose Marie Florescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii sunt invitați să sărbătorească Ziua Bărbatului. Bărbații vor avea parte de concursuri, muzica live, vedete, mâncăruri bine preparate, multă bere şi multe surprize în  Club Queens Pub (Str. Primăriei nr. 23), începând cu orele 18:00.

Toţi bărbaţii din Oradea prezenţi la evenimentul de pe 5 mai vor avea parte de multe suprize: o mega-petrecere cu muzică live, vedete, concursuri cu premii, femei frumoase şi multă bere. Pentru toţi "sărbătoriţii" zilei, cei de la trupa de stand-up comedy Show Time vor ţine un super-show, incepand cu orele 24:00. Petrecerea va fi animată de gazda serii, Rose Marie Florescu.

Sărbătoriții zilei se vor putea înscrie în unul din concursurile serii: concursul de skandenberg, fotbal, darts, concursul de mâncat sau de băut bere și vor putea căștiga zeci de premii.

Oradea este unul din cele 16 oraşe din ţară (alături de Bucureşti, Baia Mare, Braila, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Slobozia, Timişoara, Tulcea) în care, Bergenbier va organiza petreceri speciale pentru Ziua Bărbatului. Programul petrecerilor este disponibil pe site-ul campaniei: www.ziuabarbatului.ro.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite