Bărbatul care a ucis o prostituată după ce a refuzat să o plătească a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prostituatele se expun unor pericole de care multe nu sunt conştiente. Arhivă
Prostituatele se expun unor pericole de care multe nu sunt conştiente. Arhivă

A fost reţinut bărbatul care, în urmă cu aproximativ o lună, a ucis o prostituată din Oradea, femeia fiind însărcinată în trei luni. Pe numele lui Florin Sebastian Gligor, magistraţii Tribunalului Bihor au emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Florin Sebastian Gligor (32 de ani) este bărbatl care, în noapte de 7 spre 8 august,  a ucis cu sânge rece o orădeancă de 29 de ani, prostituată pe şoseaua de centură, care era însărcinată în trei luni.

Aceasta a fost bătută de bărbat, după ce a refuzat  să o plătească.  Magistraţii Tribunalului Bihor au admis propunerea procurorului şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele lui Gligor.

"În seara zilei de 07 august 2012, în intervalul ora 22.00 - 22. 30 inculpatul criminalul , a abordat-o pe victimă, o persoană care practica relaţii sexuale contra cost, în zona Pieţei din Ioşia - Oradea, şi s-au deplasat împreună pe un teren viran din imediata apropiere. Pe fondul neînţelegerilor intervenite ca urmare a sumei de bani care urma să-i fie remisă, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un corp dur, după care a părăsit câmpul infracţional. Victima a fost găsită de un martor, care prin Serviciul de Urgenţă 112 a anunţat organele de poliţie şi Serviciul de Ambulanţă. Ca urmare a loviturilor aplicate, a intervenit decesul victimei, moartea datorându-se şocului traumatic şi unei hemoragii, survenite în evoluţia unui traumatism toraco-abdominal cu ruptură de ficat şi vase mari de sânge abdominale", a afirmat procurorul Vasile Popa, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

 În această săptămână, ucigaşul va fi supus unei expertize psihiatrice.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite